Disclaimer

 

Algemeen

De eenmanszaak Linda's Fashion (ingeschreven onder nummer 60522968 in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel), hierna te noemen: Linda's Fashion verleent u hierbij toegang tot www.lindasfashion.nl ("de Website") en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Linda's Fashion en/of derden zijn aangeleverd. Linda's Fashion behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud van haar website aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten na acceptatie van de bestelling door Linda's Fashion.

 

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Deze producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Linda's Fashion.

Alle inhoud van de website, en in het bijzonder alle ​prijzen op de website, zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Linda's Fashion.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Linda's Fashion, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

© 2014 - 2024 Linda's Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel