​Levertijd

Alle geplaatste orders worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Mocht het voorkomen dat er meerdere bestellingen op hetzelfde artikel zijn dan geldt de eerst binnengekomen bestelling.

De voorraad van de webwinkel en de winkel zijn gelijk (alles wat er in de winkel wordt verkocht moet op de webwinkel worden aangepast). Waardoor het voor kan komen dat het bestelde artikel op de webwinkel uitverkocht kan zijn. Als dit het geval is dan laten wij dat weten via de mail en boeken wij het bedrag binnen 24 uur terug op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Wij doen onze uiterste best om dit zoveel mogelijk te voorkomen en proberen de webwinkel zoveel mogelijk bij te werken.

Alle bestellingen die voor 15:00 uur besteld en betaald zijn proberen wij dezelfde werkdag te verzenden. Soms lukt het ons niet door de drukte om de bestellingen voor 17:00 uur met de vervoerder mee te geven. In dit geval wordt uw bestelling zeker de volgende werkdag mee gegeven aan de vervoerder zodat alle bestellingen zeker binnen 2 werkdagen verzonden zijn (muv weekenden, vakantie's en feestdagen).

 

​Verzendkosten

Alle bestellingen worden verzonden door PostNL. De verzendkosten zijn voor:

 

Brievenbuspost          3,95 Euro (incl track&trace)

Pakketpost                 4,95 Euro (incl track&trace)

Betaal geen verzendkosten bij een bestelling boven de 75,- euro!

 

Betaalmethodes

Je kunt bij Linda's Fashion op de volgende manieren je bestelling betalen:

-   IDeal

-  Vooraf overmaken

   NL66INGB0007109417 tnv Linda's Fashion

-  Betalen bij afhalen

   Velserhof 109

   1972 JH

   IJmuiden

 

Heeft u verder nog vragen?

Stuur dan een mail naar info@lindasfashion.nl of vul het contact formulier in.

 

© 2014 - 2022 Linda's Fashion | sitemap | rss